Terug naar overzicht cases Bramr

Bestellen en betalen op het terras met je smartphone zonder app!

Orders die via het systeem binnenkomen, moeten direct op een bonprinter op de juiste afdeling worden gedrukt. Dit was het vraagstuk van Bramr.

Het Bramr systeem moet daarvoor met verschillende kassasystemen zoals MplusKASSA, Vectron en Lightspeed communiceren.

Het idee achter Bramr

Een oplossing voor het personeelstekort, dat is wat Bramr wilde ontwikkelen. Er is een groot tekort aan personeel in de horeca. Doormiddel van Bramr kunnen klanten zelf hun bestelling doen en afrekenen. Dit is geen app die gedownload wordt maar een webapplicatie die middels een QR-code of NFC-chip benaderd wordt.

In 2020 in tijden van corona is Bramr ook ingezet om restaurants te voorzien van een "Afhaal website" Doormiddel van QR codes bij de restaurants en social media marketing kunnen gebruikers thuis eten bestellen.

Koppelingen met kassasystemen is key!

Orders die via de applicatie binnenkomen, moeten direct op een bonprinter op de juiste afdeling worden gedrukt. Daarnaast zijn koppelingen met kassasystemen zoals MplusKASSA, Vectron en Lightspeed nodig om er voor te zorgen dat de orders in de kassa verwerkt worden en de bon op de juiste printer geprint wordt.

Kortom een technisch hoogstandje waarbij een groot aantal systemen op de juiste wijze met elkaar communiceren.

Bramr_iphone
Bramr_iphone2

Toekomstbestendig door IoT technologie

Naast de mogelijkheden voor Bramr in restaurants en op terrassen is Bramr ook uitermate geschikt voor evenementen en festivals. Bramr maakt "munt verkoop" overbodig.

Bramr is ook zonder kassasysteem te gebruiken. Dan wordt er gebruik gemaakt van printers die rechtstreeks op het internet worden aangesloten doormiddel van een internetkabel, WiFi of GPRS. Met het nieuw MQTT protocol dat speciaal voor het IoT (Internet of Thinks) is ontwikkeld kunnen wij de bestelling direct naar een printer sturen.

De rol van Embite

Voor dit project hebben wij een langdurige samenwerking. Wij hebben in de startup fase mogen helpen met het ontwikkelen van een MVP. Op een zo'n eenvoudig manier hebben wij een prototype ontwikkeld waarmee de oprichter zijn idee kan valideren bij echte klanten. Hierdoor komen de eerste euro's binnen en kan er geïnvesteerd worden in een goed systeem.

Heb jij een goed idee, voor een web-app, Saas platform of wat anders wat op het internet plaats vind. Wil je graag eerst je idee valideren met een MVP? Dan zou een samenwerking met Embite goed daar bij passen.

Wij hebben meerdere ondernemers mogen helpen om hun ideeën te valideren en vervolgens op te schalen naar een volwassen applicatie.

Technologieën

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!