Terug naar overzicht cases Crowdtech

Geautomatiseerde oplossing voor een snelle terugkoppeling naar respondent met resultaten en benchmark.

Crowdtech is een internationale onderzoekstool voor het uitvoeren van enquetes en marktonderzoek.  Voor het Crowdtech Research Platform hebben wij een systeem ontwikkeld die respondenten een terugkoppeling geeft via de mail met hun resultaten en eventueel een benchmark.

 

Meer inzicht in Crowdtech resultaten

systeem + crowd -> pdf

Enkele features

  • Generen van PDF's op basis van resultaten
  • Individuele resultaten vergelijken met het gemiddelde
  • Automatisch respondenten mailen met hun resultaten

Generen van PDF's op basis van resultaten

Wanneer er via Crowdtech een enquete of onderzoek is ingevuld krijgt de respondent direct een mail met de resultaten. Door de resultaten op te halen via de API van Crowdtech wordt er een PDF gegenereerd.

 

Individuele resultaten vergelijken met het gemiddelde

In de gegeneerde PDF zijn de individuele resultaten te vergelijken met het gemiddelde van alle ingevulde resultaten. Zo krijg je als respondent inzicht hoe jij scoort ten opzichte van de andere respondenten.

pdf-crowdtech
Screenshot 2021-03-03 at 21.10.16

Automatisch respondenten mailen met hun resultaten

Wanneer een respondent een enquete heeft ingevuld wordt er direct een mail verstuurd. In de applicatie is het mogelijk om de teksten in de mail en het PDF aan te passen.

De rol van Embite

Voor een opdrachtgever die uitgebreid onderzoek gaat doen met behulp van het Crowdtech Research Platform heeft Embite een functionaliteit ontwikkelt die niet door Crowdtech zelf wordt aangeboden. Het maatwerk systeem dat Embite heeft ontwikkelt voorziet in de vraag om de respondenten meer inzicht te geven.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!