Terug naar overzicht cases Skillz-Scan

Ontdek jouw talenten en competenties

Voor Skillz-Up hebben wij een webapplicatie ontwikkeld waarmee competentietesten afgenomen kunnen worden. Deze innovatieve tool stelt organisaties en individuen in staat om inzicht te krijgen in hun eigen competenties en talenten.  Hierdoor kunnen  ze beter begrijpen waar ze energie van krijgen en waarin ze uitblinken.

skills-scan-visualisatie

Visualisatie in een persoonlijk dashboard

De Skillz-Scan biedt gebruikers een overzichtelijk en intuïtief persoonlijk dashboard. Na het invullen van de competentietest kunnen de resultaten worden ingezien. Door middel van verschillende grafieken kunnen gebruikers gemakkelijk hun sterke punten en ontwikkelingsgebieden bekijken.

Beantwoord vragen eenvoudig

We hebben het afnemen van competentietesten eenvoudig gemaakt met een intuïtieve invoercomponent. Dit component, dat lijkt op een half pipe, maakt het beantwoorden van vragen snel en gemakkelijk. Gebruikers kunnen simpelweg de oranje knop verschuiven om hun antwoorden te selecteren, deze gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een soepele ervaring.

skillz-scan
skills scan uitnodigen

Uitnodigen van gebruikers via de mail of via een unieke link

Het proces van het uitnodigen van gebruikers voor de competentietest is eenvoudig en effectief gemaakt. Gebruikers kunnen op twee manieren worden uitgenodigd: via e-mail of door hen een unieke link te verstrekken. Dit biedt organisaties de flexibiliteit om de meest geschikte methode te kiezen, afhankelijk van hun interne communicatieprocessen en de voorkeuren van hun medewerkers.

API om data te exporteren

We hebben een API geïmplementeerd waarmee organisaties de verzamelde data van de competentietest kunnen exporteren. Deze API stelt organisaties in staat om gegevens te integreren in hun eigen HR- of talentmanagementsystemen, waardoor ze diepgaande analyses kunnen uitvoeren en geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over talentontwikkeling en loopbaantrajecten.

pexels-realtoughcandycom-11035481 (1)

Met de Skillz-Scan hebben we een webapplicatie gecreëerd die organisaties en individuen in staat stelt om hun talenten en competenties te ontdekken en te benutten. Het dashboard, de aanpasbare omgeving voor organisaties, het gebruiksvriendelijke uitnodigingssysteem en de API maken deze competentietest tot een waardevolle tool voor talentontwikkeling en het bevorderen van professioneel succes. Skillz-Up en hun klanten kunnen met vertrouwen en inzichtelijke gegevens werken aan het versterken van hun teams en het stimuleren van individuele groei.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!