In samenwerking met Perron18 heeft Embite voor Verhoog Muziek een nieuwe webshop gerealiseerd. Deze webshop geeft het hele assortiment van piano’s, vleugels, orgels en meer op een duidelijke manier weer.

Dé muziekwinkel van Midden-Nederland

Enkele features van de website

  • Het mega menu zorgt ervoor dat alle verschillende productcategorieen overzichtelijk worden weergegeven.
  • Beheren van producten in Google Spreadsheets
  • Contentrijke website

Beheren van producten in Google Spreadsheets

De WooCommerce webshop is gekoppeld aan Google Spreadsheets zodat de producten eenvoudig toegevoegd en aangepast worden. Met één druk op de knop worden alle instrumenten gesynchroniseerd.

 

Contentrijke website

De nieuwe website van Verhoog Muziek is rijk gevuld met teksten en afbeeldingen. Dit zorgt ervoor dat de website compleet aanvoelt en als muziek in de oren klinkt.

De rol van Embite

Voor dit project hebben wij een maatwerk template ontwikkeld die helemaal op wens van de klant is. Op het gebied van techniek heeft Embite in de ontwerpfase veel meegedacht over hoe bepaalde functionaliteiten vormgegeven moesten worden.

Voor de klant is het belangrijk om de producten in de webshop makkelijk te kunnen beheren. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden bekeken en de meest gebruiksvriendelijke oplossing gekozen.

Ben jij zoals onze partner Perron18, super creatief en sterk in het ontwerpen van goed converterende websites? Dan zou een samenwerking met Embite goed daar bij passen.

Embite werkt samen met creatieve partners om technische uitdagingen te realiseren. Van template website tot maatwerk oplossingen.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!