Terug naar overzicht cases Tractor software

Processen sneller laten verlopen, of volledig automatiseren?

Om bedrijfsprocessen te versnellen en makkelijker te maken, kunnen we verschillende tools bouwen. Vaak is het mogelijk om processen veel sneller te laten verlopen, of zelfs te automatiseren. Merkt u dat een proces in uw werkgebied omslachtig werkt en denkt u dat dit veel sneller of efficiƫnter zou kunnen?

photo_2018-09-26_14-30-52

Landbouwmechanisatie visualisatie tool

Voor een fruitteler maakten we software voor een spuitinstallatie achter de trekker. De spuitinstallatie wordt bediend met een tablet. Daarnast is het mogelijk om te zien waar de trekker zich precies bevindt en welk gedeelte al besproeid is. Vervolgens kan dit op kantoor gemonitord worden. Op deze manier worden de gewassen maximaal beschermt en wordt er minimaal gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen

In deze case was de uitdaging het eenvoudig bedienbaar maken van de machine en zorgen dat de GPS data overzichtelijk weergegeven wordt. De machine kan op basis van GPS sproeien en weergeven wat wel of nog niet besproeid is. Daarnaast moeten er verschillende gegevens ingevoerd kunnen worden zoals de plantafstand en de breedte van de wielen. Omdat het hier over een rijdende machina gaat was bedieningsgemak en overzicht een belangrijk punt.

HSS-GPS-Visual

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!