Technologie├źn

WordPress

Terug naar case
WordPress

WordPress is de meest gebruikte en populairste websitebouwer ter wereld.

Embite heeft gekozen om zich te specialiseren in het ontwikkelen, onderhouden en bijwerken van WordPress websites. Heel veel mensen kennen WordPress en zijn gewend content te onderhouden in dit CMS systeem.

Maatwerk thema ontwikkeling

Embite maakt maatwerk thema's. Dit doen wij in samenwerking met communicatie-, designbureaus.

Maatwerk plugin ontwikkeling

Embite maakt maatwerk plugins. Dit zijn functionaliteiten die nog niet terug te vinden zijn in bestaande plugins, of als de klant net andere wensen heeft dan bestaande plugins bieden.

 

Word partner van Embite

Wij zijn de technische partner van meerdere creatieve communicatie-, designbureaus. Vaak hebben die bureaus zelf geen technische medewerkers in dienst en zien zij ons als hun technische afdeling.

Naast WordPress kan je ook bij ons terecht voor al je hosting oplossingen, wij nemen alle technische taken van het bureau over. Omdat wij dan overzicht hebben van de situatie kunnen we een oplossing bieden die bij het bureau past. Sommige websites kunnen op een eenvoudige shared-host, andere hebben dedicated resources nodig om duizenden bezoekers per dag aan te kunnen.

Wij hosten met:

1200px-DigitalOcean_logo.svg

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Nog niet overtuigt? Bekijk dan eens wat werk van ons.