Terug naar overzicht cases lekkernijkerk.nl

Lekker Nijkerk, Stad vol smaak

‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’ is een citymarketing initiatief voor de binnenstad van Nijkerk. Onder deze noemer willen we Nijkerk op de kaart zetten als een aantrekkelijke plek om te verblijven, wonen en te werken;

Citymarketing voor de gemeente Nijkerk

lekkernijker-city-marketing-embite-1

Enkele features van de website

  • Bedrijven hebben inlog waar zij hun bedrijvenprofiel kunnen aanmaken/updaten.
  • Bedrijven kunnen evenementen aanmelden.
  • De city-marketeers controleren de evenementen.
  • Evenementen worden naar de VVV verzonden via een API koppeling.
  • Overzicht en zoekfunctionaliteit voor bezoeker, zij kunnen zoeken naar bedrijven in de gemeente Nijkerk.
  • Meertalig, zo kunnen we ook onze oosterburen verwelkomen in het mooie Nijkerk.

Inlog voor bedrijven

Bedrijven uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken kunnen een account aanmaken op lekkernijkerk.nl en krijgen zo toegang tot een afgeschermd gedeelte. Hier kunnen bedrijven hun bedrijfsprofiel aanmaken / updaten en evenementen aanmelden. De geplaatste evenementen worden gecontroleerd door de city-marketeers voordat ze zichtbaar op de website getoond worden.

lekkernijkerk-inloggen-bedrijven
vvv-wordpress-koppeling

Koppeling VVV met WordPress

De evenementen die geplaatst worden kunnen ook automatisch geplaatst worden op de website van de VVV. Dit wordt gedaan door middel van een (API) koppeling tussen WordPress en de VVV. Deze koppeling was nog niet beschikbaar en hebben wij daarom op maat gemaakt voor Lekker Nijkerk.

Overzicht van alle winkels en restaurants

Om de winkeliers en restauranthouders goed uit te lichten is er een pagina gemaakt waarop zij allemaal in een overzicht getoond worden. Door middel van een zoekfunctionaliteit is het eenvoudig om de lijst te doorzoeken. Elk bedrijf heeft ook een detailpagina waarop openingstijden, contactgegevens en overige informatie staat.

lekker-nijkerk-bedrijfs-detail

De rol van Embite

Voor de Stichting City Marketing Nijkerk hebben wij samen met Perron18 de website ontwikkeld. Het aangeleverde design / ontwerp hebben wij omgezet naar een maatwerk WordPress template. Daarnaast hebben wij ook uitgebreide functionaliteiten mogen maken zoals de bedrijven-module en de koppeling met de VVV.

Ben jij zoals onze partner Perron18, super creatief en sterk in het ontwerpen van goed converterende websites? Dan zou een samenwerking met Embite goed daar bij passen.

Embite werkt samen met creatieve partners om technische uitdagingen te realiseren. Van template website tot maatwerk oplossingen.

Technologieën

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!