Terug naar overzicht cases Moolenaar Makelaardij

Dé nummer 1 makelaar van de Bommelerwaard.

Voor de Moolenaar Makelaardij uit Zaltbommel heeft Embite via onze partner Lemone een website mogen ontwikkelen.

Het voortraject, UX en UI is gedaan door Lemone. Zij hebben samen met de klant gekeken naar de meerwaarde die Moolenaar wilt bieden.

De makelaar van de Bommelerwaard

Enkele features van de website

  • Een koppeling met CRM systeem van de makelaar waardoor huizen en bedrijfspanden automatisch worden geüpdatet en verwijderd bij verkoop.
  • Een bezoeker van de website kan tijdelijk huizen of bedrijfspanden opslaan als favoriet, zonder hiervoor een account aan te maken. Hierdoor creëert hij zijn eigen persoonlijke pagina.
  • Medewerkers van Moolenaar Makelaardij zijn gekoppeld aan objecten voor de juiste contactgegevens bij elk object.
  • Google maps met gecategoriseerd de highlights van de omgeving.

CRM koppeling

Om het aanbod op de website actueel te houden en niet extra werk voor de medewerkers te bezorgen is er een koppeling met het CRM pakket gemaakt van de klant.

De koppeling is gemaakt tussen WordPress en het Realworks CRM pakket. Realworks is een van de grootste partijen als het gaat om Makelaars software. Met de koppeling worden dagelijks de objecten op de website geüpdatet en worden verkochte woningen naar verloop van tijd offline gehaald.

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden

Bij het oriënteren op een nieuwe woning of bedrijfspand kan de beste indruk gegeven worden met foto's. Daarom is er voor gekozen op de afbeeldingen van een object een prominente plek te geven wanneer de details van een woning bekeken worden.

Doormiddel van een gebruiksvriendelijke slider kan de gebruiker eenvoudig door de afbeeldingen heen gaan.

De kern eigenschappen van het object worden met herkenbare icons aangeven onder de afbeeldingen.

Google maps integratie met bezienswaardigheden

Om zich als makelaar te onderscheiden heeft Moolenaar makelaardij er voor gekozen om een interactieve google maps integratie op de website te plaatsen met gecategoriseerde hotspots in de omgeving.

In WordPress kan de makelaar eenvoudig highlights en/of categorieën toevoegen om de informatie up-to-date te houden.

Woningen opslaan

De bezoeker van de website kan zonder een account aan te hoeven maken eenvoudig een woning tijdelijk opslaan. De opgeslagen woningen worden overzichtelijk op een pagina weergegeven.

De woningen worden opgeslagen in een cookie en zijn hierdoor tot maximaal 1 jaar opgeslagen in de browser van de gebruiker.

Hierdoor wordt het voor de gebruiker erg laagdrempelig gemaakt om rustig op de website rond te kijken en favorieten op te slaan.

De rol van Embite

Voor dit project hebben wij een maatwerk template vanaf scratch mogen bouwen. Hierdoor kunnen we de visie van de designer waarborgen in een vaste omgeving, maar kan de eindklant zonder bang te zijn de inhoud van de website wijzigen.

Ben jij zoals onze partner Lemone, super creatief en sterk in het ontwerpen van goed converterende websites? Dan zou een samenwerking met Embite goed daar bij passen.

Embite werkt samen met creatieve partners om technische uitdagingen te realiseren. Van template website tot maatwerk oplossingen.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons gerust weten!