Diensten

Embite WordPress Specialist

Terug naar overzicht diensten

Embite WordPress Specialist

Maatwerk WordPress website
Dit zijn websites voor bedrijven en organisaties waarbij zekerheid, bereikbaarheid en veiligheid een prioriteit heeft. Denk aan websites voor overheden, gemeenten, kerkgemeenschappen, ziekenhuizen of corporates. Deze websites zet Embite zo op dat meerdere gebruikers alleen de content kunnen beheren. Vormgeving en structuur is vastgesteld vanuit het ontwerp en de website is beveiligd zodat er bijvoorbeeld geen plugins geïnstalleerd kunnen worden. Zodoende garanderen wij een stabiele en veilige website. Deze websites draaien op automatisch schaalbare servers waardoor grote pieken van bezoekers geen problemen opleveren en de bereikbaarheid gegarandeerd is. 

Standaard WordPress website met een maatwerk template
Dit zijn websites voor bedrijven en organisaties die vaak onder de term “MKB” vallen. Hiervoor maakt Embite een maatwerk template op basis van het ontwerp. Vervolgens kunnen jullie of de eindgebruiker de website nog verder aanvullen met content of extra mogelijkheden realiseren door middel van plugins. Deze websites worden naar keuze, in jullie beheer op jullie server, in ons beheer op onze server, of op een server van de klant geplaatst.

WordPress website inrichten met een standaard template
Dit zijn websites voornamelijk voor bedrijven of zelfstandige ondernemers die een professionele online presentatie willen. De website is voor hen geen primaire marketingtool en daar is hun budget dan ook op gebaseerd. Embite maakt voor deze doelgroep gebruik van templates zoals Divi en Enfold. Met templates kan er een mooie en goede websites gerealiseerd worden, gebaseerd op het ontwerp.

Wil je meer weten en/of kennismaken? Plan online een kennismakingsgesprek in of neem contact met ons op.